Open menu
Waardecreatie, borging van jouw business strategie.

Het gaat om waardecreatie.

Wij zijn geen typisch reclamebureau. Ook geen traditionele business consultants. Wij bewegen ons juist tussen deze twee werelden in. Simpelweg omdat wij vinden dat dit veel meer één wereld zou moeten zijn. Het gaat ons niet om opleveringen, maar om waardecreatie.

Next level aanpak.

Omdat de markt hieraan toe is.

Auteur: Joris van Hittersum Datum: 21-01-2020

In de afgelopen negen jaar heb ik de bureauwereld van binnenuit mogen meemaken. Een prachtige wereld, vol creativiteit, passie en vakmanschap. Ik heb ook veel contact gehad met business consultants, die vraagstukken vooral vanuit strategie en business value benaderen.

Wat mij opvalt is dat deze twee werelden los van elkaar staan. Ze leven volledig langs elkaar heen. Aan de ene kant worden belangrijke organisatievraagstukken aangepakt, aan de andere kant worden prachtige merken gebouwd en doelgroepen geactiveerd vanuit diezelfde organisatie. De samenwerking blijft alleen volledig achterwege. Simpelweg omdat ze de focus op hun eigen expertise willen behouden.

Voor organisaties brengt dit grote uitdagingen met zich mee.

Zij moeten zelf de doorvertaling maken. Borgen dat de businessstrategie aansluit op de marketingstrategie en vice versa. Ga dit alleen maar eens doen zonder de juiste ervaring en expertise in huis.

In de praktijk zie je dan al snel dat de externe leveranciers de eigenaar blijven van hun ontwikkelde strategie. Dat zij de lijnen uitstippelen van jouw merk. Of dat consultants al met jouw organisatie en mensen aan de slag gaan voordat je de impact hiervan op jouw marketingstrategie in beeld hebt. Dit zorgt er dan ook voor dat je als bedrijf elke keer opnieuw een reden hebt om terug te gaan naar deze partijen.

Wij vinden dat er maar één partij verantwoordelijk moet zijn voor de borging van jouw strategie. En dat ben jij zelf."

Want stel dat je het heft meer in eigen handen wil nemen? Bepaalde werkzaamheden intern wil gaan beleggen. Of van leverancier wil veranderen? Hoe zorg je dan dat er één lijn in je uitstraling en organisatiebeleid blijft zitten?

Daarom doen wij het anders.

Wij vinden dat de traditionele manier van werken niet meer houdbaar is op de lange termijn. En wij zijn er ook van overtuigd dat de markt met ons mee gaat bewegen. Want wat heb je aan een nieuwe businessstrategie zonder dat je weet wat dit voor je merk en marketing betekent? En wat heb je aan een nieuwe positionering zonder dat je de organisatie hierin meeneemt?

Natuurlijk kan je op korte termijn successen behalen. Maar vroeg of laat kom je jezelf tegen. Wij willen zorgen dat jou dit niet overkomt.

Wij zorgen dat jij de focus behoudt op het eigenaarschap van jouw strategie."

Daarom gaan wij een stap verder. Next level. En combineren wij beide werelden.

Wil je weten hoe wij dit doen? En hoe we wellicht ook voor jou onze waarde kunnen toevoegen? Let us know! We komen graag langs om te sparren.

Contact

Ontdek hoe wij kunnen helpen.

Jouw business versnellen.

Brand Tactics TM

Ontdek de potentie van jouw merk en marketingstrategie.

Verder lezen

Brand Tactics TM

Strategisch partnership

Wij creëren, borgen en vergroten jouw business value.

Verder lezen

Strategisch partnership