Open menu
Waardecreatie, borging van jouw business strategie.

Het gaat om waardecreatie.

Wij zijn geen typisch reclamebureau. Ook geen traditionele business consultants. Wij bewegen ons juist tussen deze twee werelden in. Simpelweg omdat wij vinden dat dit veel meer één wereld zou moeten zijn. Het gaat ons niet om opleveringen, maar om waardecreatie.

Next level aanpak.

Omdat de markt hieraan toe is.

Op dit moment bewegen traditionele businessconsultants en reclamebureau's volledig langs elkaar heen. Aan de ene kant worden krachtige strategieëen ontwikkeld, aan de andere kant worden prachtige merken gebouwd en doelgroepen geactiveerd. Het blijven echter twee verschillende werelden die niet met elkaar samenwerken. Simpelweg omdat ze de focus op hun eigen expertise willen behouden.

Daarbij zijn externe dienstverleners van nature ook nog eens een tikkeltje eigenwijs. Wat logisch is. Ze willen natuurlijk graag hun eigen stempel op het werk drukken.

Voor organisaties brengt dit grote uitdagingen met zich mee.

Zij moeten zelf de doorvertaling maken. Borgen dat de businessstrategie aansluit op de marketingstrategie en vice versa. Dit is echter behoorlijk lastig als je hiervoor niet de juiste expertises in huis hebt.

Wij zien daardoor nog te vaak gebeuren dat externe partners deze borging verzorgen. Dat zij de lijnen uitstippelen van jouw merk en marketingstrategie. Of dat consultants al met jouw organisatie en mensen aan de slag gaan voordat je de impact hiervan op jouw marketingstrategie in beeld hebt.

Wij vinden dat er maar één partij verantwoordelijk moet zijn voor de borging van jouw strategie. En dat ben jij zelf."

Want stel dat je het heft meer in eigen handen wil nemen? Bepaalde werkzaamheden intern wil gaan beleggen. Of van leverancier wil veranderen? Hoe zorg je dan dat er één lijn in je uitstraling blijft zitten?

Daarom doen wij het anders.

Wij vinden dat de traditionele manier van werken niet meer houdbaar is op de lange termijn. En wij zijn er ook van overtuigd dat de markt met ons mee gaat bewegen. Want wat heb je aan een nieuwe businessstrategie zonder dat je weet wat dit voor je merk en marketing betekent? En wat heb je aan een nieuwe positionering zonder dat je de organisatie hierin meeneemt?

Natuurlijk kan je op korte termijn successen behalen. Maar vroeg of laat kom je jezelf tegen. Wij willen zorgen dat jou dit niet overkomt.

Wij zorgen dat jij de focus behoudt op de borging van jouw strategie."

Daarom gaan wij een stap verder. Next level. En combineren wij beide werelden.

Wil je weten hoe wij dit doen? En hoe we wellicht ook voor jou onze waarde kunnen toevoegen? Let us know! We komen graag langs om te sparren.

Contact

Ontdek hoe wij kunnen helpen.

Jouw business versnellen.

Brand Tactics TM

Ontdek de potentie van jouw merk en marketingstrategie.

Verder lezen

Brand Tactics TM

Strategisch partnership

Wij creëren, borgen en vergroten jouw business value.

Verder lezen

Strategisch partnership