Open menu

Strategisch partnership

Als strategische partner zorgen wij voor focus op die belangrijke zaken waar je zelf niet aan toe komt. Of niemand voor in huis hebt. Vanuit onze expertise denken we mee met jouw strategische agenda en zetten we de juiste acties uit.

Wij creëren, borgen en vergroten business value.

Op basis van jouw strategische doelstellingen.

SparringspartnerConsultancy

We duiken de organisatie in. Leren jouw mensen, cultuur en workflows kennen, zodat we écht op inhoud kunnen helpen.

Op directieniveau sparren we over behoeftes, doelstellingen, visies en kosten. Samen ontwikkelen we jouw strategische agenda en zetten we de lijnen uit. Op uitvoeringsniveau denken we mee met marketingplannen, campagnes, middelen en kanalen. Wij zorgen voor die versnelling, waar die ook maar nodig is.

Contact
Strategisch platformRegierol

We zetten de lijnen uit. Voegen kennis en ervaring toe, analyseren de mogelijkheden en ontsluiten ons creatieve netwerk om tot de beste invulling te komen. Wij kennen de juiste mensen. De beste bureau's. We weten hoe we een optimale versnelling en output kunnen aanjagen. En hierin jouw belangen kunnen waarborgen. We nemen de regie en rol die past ons als gegoten. Op deze manier voegen wij échte waarde toe.

Contact
MerkbewakingBrand protection

Merkbewaking is vaak een ondergeschoven kindje. Een rol die lang niet altijd belegd en/of geborgd is in de organisatie. Dit creëert externe afhankelijkheid. Wij kunnen hiermee helpen. Als onafhankelijke partner kijken wij op structurele basis kritisch mee naar de output en borgen de merkbeleving vanuit jouw strategie.

Contact
MarktanalysesExterne omgeving

Wij houden de markt proactief in de gaten. We zoomen in op de marketingkeuzes en campagnes van concurrenten. Ook houden we marktoverstijgende ontwikkelingen constant in de gaten en komen met gerichte aanbevelingen om jou voorop te laten lopen. Wij zorgen ervoor dat jij die koppositie bereikt en kan behouden. Dat is ons doel.

Contact
De juiste mensenHuman capital

Weet jij het maximale uit jouw mensen te halen? Presteert jouw marketingafdeling optimaal? Of kom je soms wat handen te kort? Wij helpen graag. We denken mee en geven advies in het vinden van de juiste mensen. Of leveren een projectmanager om een campagne of strategisch traject aan te jagen. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw business in het juiste tempo door blijft draaien.

Contact
Training & opleidingKennisniveau

Wij bieden trainingen en workshops op maat aan om de kennis en expertises onder jouw mensen op niveau te krijgen en te houden. Afdelingsbreed of juist gericht op het individu. We werken hierin samen met verschillende specialisten om een optimale invulling te geven. De wensen en behoeftes van jouw mensen staan centraal, maar we kijken ook naar overkoepelende organisatie- en ontwikkelvraagstukken. Op deze manier borgen we zowel de korte als de lange termijn.

Contact
  • Focus op onderdelen waar je zelf niet aan toe komt.
  • Creëren, borgen en vergroten van jouw business value.
  • Altijd op maat. Aangevlogen vanuit jouw strategische agenda.

Onze partners.

#Trots

Wij vertellen graag over onze filosofie.

Updates

Bekijk alle updates

Je bent geen CoolBlue.

Waarom wij geloven in de kracht van een merkpositionering.

Verder lezen

Je bent geen CoolBlue.