Open menu

Ontdek ons verhaal

Wij zijn Brilliant Orange. Een gespecialiseerde strategische marketingpartner die op basis van identiteit, inzicht en creativiteit betekenisvolle merken creëert én laat excelleren.

Wij zijn jouw strategische marketingpartner.

Ontdek onze vernieuwende aanpak.

Onze focusBrand first

Een krachtig fundament is essentieel om als merk te kunnen groeien. Helaas zien wij nog te vaak dat belangrijke stappen worden overgeslagen. De focus ligt al snel op middelen en kanalen. De merkbeleving mist consequentie. Of de positionering sluit niet aan op de cultuur en mensen binnen de organisatie. Wij willen dat veranderen.

Onze visieBrand purpose

We leven in het brand purpose tijdperk, dus zorg ervoor dat je van betekenis bent. Dat je verhaal klopt. En je nadenkt over de footprint die je achterlaat. Zeker in deze tijd, waarin mensen niet meer alleen voor het hoogste salaris of de laagste prijs gaan. Wij helpen om jouw verhaal scherp te krijgen. En dat doen we op onze eigen manier.

Ons startpuntJouw identiteit

Jouw identiteit staat voor ons altijd centraal. We laten jou uitblinken op je eigen krachten. Maar we kijken ook goed naar de markt. Naar doelgroepen en concurrentie. Op basis van marktinzichten zetten we de strategie uit waarmee jij het verschil en de juiste impact kan maken.

Onze aanpakNext level

Dan kijken we naar wat er nodig is om deze succesvol uit te rollen. En dat doen we next-level. Anders dan dat je gewend bent. We kijken niet alleen kritisch naar marketingkanalen en -middelen, maar ook naar culturen, mensen, budgetten en processen. We sturen bij waar nodig. Optimaliseren workflows. Bedenken strategieën en campagnes. Voegen kennis en expertises toe. Creëren overtuigende middelen en geven strategische adviezen. Alles wat nodig is om groei te versnellen en jou te laten excelleren.

Onze meerwaardeStrategische partner

Why we’re different? Door volledig vanuit strategische partnerships te werken. We houden directies scherp door altijd vanuit ambities en doelstellingen de strategische agenda en marketinguitvoering te waarborgen. We analyseren, optimaliseren en sturen structureel bij. We blijven non-stop kritisch kijken naar de markt, naar ontwikkelingen en naar het functioneren van teams. Wij nemen de regie en die rol past ons als gegoten. Zo voegen wij échte waarde toe.

Onze ambitieYou on top

Onze ambitie? Jou die unieke marktpositie bezorgen. Want onderscheidende merken hebben geen concurrentie.

Geïnteresseerd geraakt? Snappen we. Snel met ons om tafel?

Contact
  • Excelleer als betekenisvol merk.
  • Jouw unieke merkidentiteit staat centraal.
  • Focus op interne borging voor écht resultaat.
Wij vertellen graag over onze filosofie.

Updates

Bekijk alle updates

Je bent geen CoolBlue.

Waarom wij geloven in de kracht van een merkpositionering.

Verder lezen

Je bent geen CoolBlue.