Open menu

Brand Tactics TM

Ontdek de potentie van jouw merk en marketingstrategie. Via interactieve sessies laten we jou naar je eigen merk kijken zoals je nog niet eerder gedaan hebt. De uitkomst? Een unieke positionering en conrete actieplannen om gelijk mee aan de slag te gaan.

Samen ontdekken we de potentie van jouw merk en marketingstrategie.

Leg de basis voor een krachtige doelgroepactivatie.

Merkidentiteit

Ontdek het unieke karakter van jouw merk en leer hoe je je moet gedragen als betekenisvolle en sterke persoonlijkheid. Een journey langs je missie, why, purpose en kernwaardes. We leggen het fundament en de absolute basis om vanuit te kunnen groeien.

Contact
Positionering

We zoomen in op jouw doelgroepen, concurrenten en de rest van de markt. We halen de juiste inzichten naar boven en werken toe naar de essentie: jouw onderscheidende marktpositionering. Perfect aansluitend op jouw identiteit en de kansen uit de markt. Uiteraard voorzien van een krachtige payoff en een belevingsvol merkverhaal dat mensen raakt.

Contact
Merkbeleving

Bij een sterk merk hoort een krachtige merkbeleving. Een overtuigende uitstraling en pakkende tone-of-voice. Dit gaat verder dan alleen een logo of huisstijl. We kijken naar het totaalpakket. De visuele uitwerking van jouw merk.

Contact
Marketingplan

We vullen samen met jou de customer journey in en stellen een effectief plan op om jouw doelgroepen te activeren. We kijken naar alle kanalen en middelen en leggen de basis voor een top-notch executie. Wat jouw ambities ook zijn, wij helpen jou deze te realiseren.

Contact
  • Interactief, verrassend en effectief.
  • Betrokkenheid vanuit alle niveau's in jouw organisatie.
  • Altijd op maat. Ingericht op jouw situatie.

Onze partners.

#Trots

Wij vertellen graag over onze filosofie.

Updates

Bekijk alle updates

Je bent geen CoolBlue.

Waarom wij geloven in de kracht van een merkpositionering.

Verder lezen

Je bent geen CoolBlue.